Velkommen til

Velkommen til.

Siden er for dig, der er nysgerrig på emner indenfor krop og helbred. For dig der har haft travlt med at bruge alt din energi med at pleje dit job og dine venner, familie og/eller kollegaer, og som nu er ved at indse at kontoen for egenomsorg er i bund. Måske har du haft hovedpine i en uge, 14 dage, 5 måneder og nu kan du slet ikke huske hvordan hovedet føles uden. Måske ligger du søvnløs mange nætter, mens tankerne bliver mere og mere desperate “sov nu, sov nu, sov nu!”

Siden er til dig som under dig selv opmærksomhed i løbet af dagen.

Siden bliver min skriftlige refleksioner over mit arbejde og de opgaver der byder sig. Her vil jeg notere den læring, jeg opnår fagligt. Her vil jeg give luft og plads til de udfordringer jeg møder, som en del af det at være et sårbart og temperamentfuld menneske.

 

KH

Trine Pelle