Stress og udbrændthed

Størstedelen af de klienter jeg i løbet af de sidste to år, har haft i mine hænder, kom med en krop der var i alarmberedskab.

  • Vejrtrækningsproblemer
  • Trykken for brystet
  • Sitrende muskler og uro i kroppen
  • Urolig nattesøvn
  • Koncentrationsbesvær
  • er nogle af de fysiske reaktioner, de mærkede.

Jeg ville sådan ønske, at de var kommet langt tidligere, så deres nervesystem ikke var så påvirket af mangel på ro i hovedet og hvile i krop.

Det kan der være flere grunde til

  1. Det kom ud af det blå – pludselig sagde kroppen bare stop uden advarsel. Opmærksomheden på de signaler kroppen dagligt sender ud, var lille.
  2. Hovedet kunne ikke forstå. “Jeg plejer at kunne gøre det. Hvorfor er det nu et problem for mig?

Derfor blev jeg glad, da Coach Lone Husted, tog kontakt til mig, fordi hun også sad med flere klienter, som manglede at mærke sig selv, når de sad til samtale.

Sådan blev Esbjerg Stressklinik til.

Måske sidder du og tænker, at du i hvert fald ikke har stress. Du har bare travlt. Måske har du været ved lægen og alt så fint ud. Måske kender du en der er sygemeldt med helt andre stresssymptomer end du selv mærker.

Sådan er vi forskellige. Fælles for os alle er, at jo tidligere du handler på den ubalance der er mellem aktivitet og hvile, jo hurtigere vil du kunne genoprette balancen og forebygge at lignende symptomer, som beskrevet overfor, indtræffer igen.

Esbjerg Stressklinik vil være det sted, hvor privatpersoner og virksomheder kan søge sparring og behandling, hvad enten man kalder det stress eller at være travl, presset, ude af balance, flyvende ect.

Kontakt Esbjerg Stressklinik på tlf 29930690 eller kontakt@esbjergstressklinik.dk for mere info.